Klubnyheder

Ære være hans minde.

29. maj 2019, 22.39

Det er med stor sorg at vi i mandags modtog meddelsen om at en af SB's gamle kæmper, Finn Christofte,  i fredages d. 24 maj, sov stille ind. Finn blev 83 år.

I mere end 30 år har Finn haft sin daglig gang og virke i Stenløse Boldklub, og har udfyldt rigtig mange roller. Træner, leder og ikke mindst holdleder og materiale mand,  igennem mange år for Senior 1-2, har betydet at rigtig mange mennesker i SB har haft fornøjelsen af at lære Finn at kende.

Hans altid gode humør og vilje til at træde til og hjælpe hvor der var behov, har mange igennem tiden stiftet bekendskab med, og lært at sætte stor pris på. Nye medlemmer, forældre, gæstende klubber og andre, der havde brug for hjælp og vejledning til at finde rund i klubben og på anlægget, kunne altid regne med en hjælpende hånd eller et råd. 

Finn's sidste opgaver i SB, var som en del af Aktivitetsudvalget, hvor han var med til at sætte arrangementer op omkring kamp afvikling. 

Christofte har sat et aftryk i Stenløse Boldklub som altid vil bestå, han vil blive  savnet i SB,  men vi vil altid husket ham for hans altid gode humør og vilje til at hjælpe andre. 

Ære være hans minde.