Klubnyheder

John Larsen er gået bort.

28.03.2023

Det er med stort vemod at vi i weekenden modtog meddelsen om at John Larsen, efter længere tids sygdom er gået bort. 


John eller "Larsen", som han blot blev kaldt har igennem hele sit liv været en fast bestanddel af Stenløse Boldklub, som spiller og træner men ikke mindst som tilskuer, hvad enten det handlede om en kamp for et Senior hold med deltagelse af en af sine sønner, eller for hans børnebørn eller svigerdatter, så kunne man være sikker på at møde Johns altid glade og positive væsen på arealet. 


John var altid parat til en fodbold faglig snak, og hans mange år i fodbolden, affødte stor respekt for hans ord, specielt fordi han altid kunne finde noget positivt i situationerne, og aldrig noget negativt. Faktisk tror jeg det rigtige vil være at kalde John en glad person, der altid var god for et grin og en optimistisk tilgang til tingene. 


Legende status er et stort ord, men skal det tilskrives nogen i SB's historie, må det være John Larsen, der med 385 kampe og 534 mål, sidder på et par klubrekorden, som formentlig aldrig bliver overgået. John vil blive savnet i Stenløse Boldklub. 


Vores tanker går til Johns familie, hans hustru Connie i særdeleshed, men også hans børn og børnebørn. Ære være John's minde. 


STENLØSE BOLDKLUB

Klubnyheder