Klubnyheder

Ny Børne- & Ungdomskonsulent i Stenløse Boldklub

12. december 2022, 10.42

"Det er med stor fornøjelse, at vi i Stenløse Boldklub kan byde velkommen til Christian Drewer, som ny Børne- & Ungdomskonsulent. Stillingen er ny og vi glæder os til, at Christian sammen med alle vores dygtige børne- & ungdomstrænere udvikler det tilbud vi giver medlemmerne i forvejen. Vi kommer til at indkalde alle børne- & ungdomstrænere til et informationsmøde i januar.

Her vil både Christian og jeg komme nærmere ind på visionerne for hans ansættelse og hvilken stor forskel han kommer til at gøre for børne- & ungdomsfodbolden i Stenløse Boldklub. Nedenstående har Christian lavet en præsentation af sig selv. Der skal lyde et kæmpe velkommen/velkommen tilbage til Christian. " oplyser Michael Wain Poulsen, Formand Stenløse BK.

Christian Drewer sætter et par ord på sig selv:

Mit navn er Christian Drewer, jeg er 47 år og bosiddende i Ølstykke. Rent privat er jeg gift, og far til tre piger og har boet i Stenløse/Ølstykke i mere end 33 år.

Min fodbold baggrund:

Jeg har spillet fodbold i Stenløse i mange af mine ungdomsår inden jeg flyttede til Falster, hvor jeg spillede i Nykøbing FC indtil jeg blev 19 år. Her var jeg sideløbende inde over Union holdene på Lolland Falster, hvor jeg samtidig via LFBU tog træneruddannelse i DBU-regi. Samtidig var jeg tilknyttet et trænerprojekt med udvalgte trænere for hele Lolland Falster, som foregik rundt omkring i Tyske klubber.

Jeg var fra 1992 til 1998 træner for ungdomshold i NAB, hvorefter turen gik til Maribo Boldklub ynglinge divisionshold indtil 2000, hvor jeg flyttede tilbage til Sjælland. Her prøvede jeg kræfter med Husum serie 1 herrefodbold inden jeg kom ind i AB regi, hvor jeg fra 2002 og indtil 2019 har været en del af AB fan- og ungdoms kultur, både som formand og efterfølgende kasserer, samt været en del af sponsornetværket omkring divisionsholdet.

I 2019 blev jeg tilknyttet ungdomsafdelingen i Farum Boldklub U13, U14 og U15, hvor jeg som cheftræner genopbyggede denne ungdomsafdeling igennem tre år. Det hele kulminerede med tre vundne turneringer i træk i Mesterrækken, et Sjællandsmesterskab og oprykning til Ligaen.

Min filosofi og mindset er T.U.D, som er en forkortelse for Trivsel, Udvikling og Disciplin. Med mine mange år med fodbold og unge mennesker er min erfaring og livsanskuelse, at ingen udvikler sig uden trivsel, uanset hvilket niveau rent fagligt eller sportsligt man er på.

Dette opnås ved engagerede voksne, som omfavner de unge mennesker og møder dem, hvor de er. Uanset niveau, så kan alle udvikle sig ud fra forskellige parametre. Med en positiv og tydelig tilgang til børn og unge kan man sammen nå meget langt og gøre de unge til bedre sportsudøvere. Dette gør dem samtidig til gode holdkammerater, samt bedre til at indgå i positive og givende relationer, både i og uden for fodbolden.

I 2023 har jeg fået denne spændende opgave at skulle være ungdomskonsulent i Stenløse Boldklub, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Jeg ser meget frem til at hilse på alle trænere og ledere i ungdomsregi i klubben og glæder mig til et godt samarbejde. Selve indholdet og tankegangen ved min tiltrædelse i klubben, vil jeg komme meget mere ind på, når vi snart mødes.

Rigtig glædelig jul og godt nytår