Medlemsskab

Kontingent

Alle aktive spillere i Stenløse Boldklub skal være medlem af klubben og betale kontingent (undtaget er dog alle vores frivillige trænere og holdledere, som kan spille gratis på hold i klubben).

Alle nye medlemmer skal SELV oprette sig med en profil i klubbens medlemssystem som er holdsport. Det kan man selv gøre via formularen nedenfor.

Når du har udfyldt formularen nedenfor vil der tilgå en besked til den kontingent ansvarlige. Du vil modtage besked pr. mail når tilmeldingen er accepteret. I mailen er der et link hvor vi ønsker du bekræfter dit medlemsskab.

Det er vigtigt at din profil løbende holdes opdateret, hvis du f.eks. skifter adresse, mail.

Udmeldelse:

Hvis du ønsker at melde dig ud af Stenløse boldklub kan dette gøres via din holdsport profil. Alternativt kan du skrive en mail til kontingent@stenloese-bk.dk