Kontingent

Alle aktive spillere i Stenløse Boldklub skal være medlem af klubben og betale kontingent (undtaget er dog alle vores frivillige trænere og holdledere, som kan spille gratis på hold i klubben).

Alle nye medlemmer skal SELV oprette sig med en profil i klubbens medlemssystem som er holdsport. Det kan man enten selv gøre via formularen nedenfor eller også kan man blive inviteret af holdets træner eller holdleder.

Når du har udfyldt formularen nedenfor vil der tilgå en besked til den kontingent ansvarlige for det valgte hold.
Du vil modtage besked pr. mail når tilmeldingen er accepteret. I mailen er der et link hvor vi ønsker du bekræfter dit medlemsskab.

Det er vigtigt at din profil løbende holdes opdateret, hvis du f.eks. skifter adresse, mail.

Udmeldelse:

Hvis du ønsker at melde dig ud af Stenløse boldklub kontakter du holdets træner eller holdleder.

Hvis du har øvrige spørgsmål, kan du altid skrive en mail til kontingent@stenloese-bk.dk