Skriveadgang i kunstkalenderen

Hvordan får jeg selv skriveadgang til kalenderen?
For at få adgang til at skrive i kunstgræsbanens kalender skal nedenstående ting gøres én gang:

1. Du skal have en Google-konto (Hvis man ikke allerede har en Google-konto oprettes den på dette link før man går videre).

2. Gå på www.google.dk og klik på "Log ind" i øverste højre hjørne.

3. Når du er logget ind, klikker du på dette link - Stenløse Boldklub

Ansøg om medlemskab og skriv (i tekstfeltet) dit fulde navn og hvilken årgang du er træner/holdleder for.

4. Når man er blevet medlem af Google Gruppen (kræver godkendelse af en administrator - tager max en dag) gør man følgende:

1. Log ind på Google Kalender
  2. I feltet "Tilføj en vens kalender" (under "Andre Kalendere" nede til venstre) indtaster man følgende mailadresse (kopier adressen):  eopboqr33btn6rkupe23rfg85s@group.calendar.google.com  og trykker "enter".
  3. Nu skulle den tilføjede kalender gerne optræde i kalender-listen ude til venstre og man kan "tænde og slukke" for den ved at klikke på kalender-navnet. Man skal kun tilføje kalenderen 1 gang, herefter vil den være til rådighed hver gang man logger på.
------ Alt ovenstående skal heldigvis kun gøres denne ene gang ----------

Nu er du klar til at skrive Jeres benyttelse af banen ind i kalenderen
  1. Tryk på knappen "Opret" (oppe til venstre) og opret den ønskede begivenhed (træning, kamp eller lignende) ved at udfylde de relevante felter. (VIGTIGT at der i feltet "kalender" er valgt "kunstgræsbane") Når en begivenhed oprettes er det rigtig smart hvis man under feltet "Beskrivelse" angiver navn og kontaktinfo på sig selv, således at andre kan se hvem der har booket banen. Træning kan med fordel oprettes som en "gentagen" begivenhed.