Menu

Regler for booking af kunstbanen

  • Kunstkalenderen skal holdes opdateret med Jeres aktiviteter på kunstbanen (eller mangel på aktiviteter) minimum en måned frem i tiden. Hvis I ikke benytter Jeres tid, skriver I "Ledig" hvorefter andre hold må booke tiden i stedet. Dette gælder både træning og kamp.
  • Aftal ALTID med "baneejer" inden du låner et andet holds tid (med mindre "ejer" har skrevet "Ledig" i kalenderen). Hvem der oprindeligt har tiden kan ses her på hjemmesiden, under banetider (Vinterplan). Når der står ledig ved en tid i kalenderen, overtages tiden blot ved at skrive eget hold i stedet.
  • Der er totalt forbudt at slette begivenheder i kalenderen som man ikke selv har oprettet. Såfremt man gør det vil man miste rettigheden til at skrive i kalenderen fremover (og dermed indirekte retten til at benytte kunstgræsbanen).
  • For kamptider på kunstbanen gælder, at alle hold (undtagen senior 1) kun er bevilget så meget tid som en kamp varer. Derfor er der IKKE tid til opvarmning på banen (med mindre I lader det gå ud over Jeres egen spilletid). Så husk at gøre modstander og dommer opmærksom på at der er et starttidspunkt på kampen, men også et sluttidspunkt, som skal overholdes.
  • Hal-personalet benytter kalenderen til at afgøre om lyset på kunstgræsbanen skal være tændt eller ej. Derfor skal man selvfølgelig sørge for at slette i kalenderen hvis en træning/kamp aflyses, således at der ikke bruges unødig meget strøm, og man skal tilsvarende sørge for at oprette kamp/træning i kalenderen hvis man vil være sikker på at lyset er tændt når man har behov for det.
    BEMÆRK - hvis en aktivitet skrives eller slettes i kalenderen den pågældende dag, skal der ringes til hallen (47172690), da de ikke forventes at kigge i kalenderen konstant.